Mihrija duket mirë edhe në stilin sportiv

Mihrije Braha gjithmonë ndan me ndjekësit momente të shumta nga përditshmëria.

Duke qenë e përkushtuar në paraqitjen fizike, ajo gjithmonë arrin të duket perfekte me stilin që ka.

Por, edhe në stilin sportiv, këngëtarja duket perfekte dhe duket se i shkon shumë kjo veshje.

Theskojmë, ajo vazhdon me suksese të shumta në profesionin që ka.