Mihrija si vajzë e re në plazh

Mihrije Braha ka pozuar sërish atraktive.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Mihrije Braha, ka gjetur paksa kohë për veten.

Kështu ka zgjedhur që ti kalojë disa ditë pushimi në bregdet e nga atje sigurisht se nuk po mungojnë fotografitë.

Këngëtarja me ndjekësit i ka ndarë edhe edhe dy foto të tjera në të cilat shihet me shumë stil pranë detit.

Mihrije Braha nder vite ka qenë shumë e dashur për publikun shqiptar dhe vazhdon të jetë e tillë edhe sot kur ka arritur një karrierë të bujshme në muzikë.