Mihrije Braha apo Naim Abazi? Kë zgjedh Antonia

Episoda e re e emisionit “Mirage” erdhi me shumë rubrika dhe intervista interesante.

Njëra nga mysafirët në këtë emision ishte Antonia Gjoka.

Ajo ishte pjesë e rubrikës “Kë zgjedh” ku bëri zgjedhjen e saj për emra të ndryshëm të fytyrave publike.

Mihrije Braha apo Naim Abazi? Kë zgjodhi Antonia e kuptoni në materialin e përgatitur. /Lajmi.net/