Mihrije Braha na tregon ndryshimet në fytyren e Lores

Mihrije Braha ka treguar gjithmonë se është mjaft e lidhur me motrën e saj, Lola Braha, duke qenë edhe në të njëjtin profesion, këngëtare, gjithmonë kanë qenë krahë njëra tjetrës.

Së fundi, ka postuar një foto sesion në llogarinë e saj “Instagram” krahë Lorës ku duket se po kalojnë kohë te bukur pranë njëra tjetrës.

Veshur të dya në të zeza dhe me grim të lehtë, motrat Braha kaq të njëjta na kthyen në kujtimin e imazheve para shumë viteve.

Në figurën e Lorës vërehet ndryshimi i flokëve ku në të kaluarën ishte një biondinë me flokë krejtësisht të bardha derisa tani është bërë pothuajse brune, vihet re po ashtu edhe përdorimi i filterave që duket ndryshim mjaft i madh nga e kaluara dhe po që dukën tani edhe më bukur.