Mihrije Braha nuk izolohet – mënyra e saj për ti ikur virusit është perfekt

Prej rreth 40 vitesh në skenë, njësh me muzikën, gjithmonë e kohës dhe për kohën.

E talentuar, e pashme, oratore, me fat.

Zoti, e ka lëshuar mirë dorën me vajzen e Mitrovices, që ende duket si në të 20-tat.

Mihrija, po sjell këngë, klipe, e gjithashtu është e pranishme në “Odeon”, ku bashkëprezanton me të shoqin, Naimin.

Në kohën e korones, Mihrije Braha nuk ka vendosur të izolohet plotësisht.

Ajo, po shëtit me veturë poshtë e lartë dhe po e kalon kohën duke dëgjuar muzikë.

Zgjedhje e mirë për të mos u bërë bajat.