Mikela godet me shuplakë në fytyrë Jurgenin pas konfliktit me të

Në emisionin e dashurisë së fundi kanë eskaluar gjërat mes disa konkurrentëve.

Në “Përputhen” situata ka eskaluar mes disa konkurrentëve, të cilët ak.uzuan njëri tjetrin për thyerje rregullash.

Njëri nga konkurrentët, Jurgeni zbuloi takimet jashtë mes Argjendit dhe Ritvanës teksa kjo gjë bëri që Mikela të hidhet për t’i thënë të mos aku.zojë të tjerët, pasi edhe ai vetë i ka kërkuar takime jashtë.

Kjo gjë bëri që Jurgeni ta ofendonte Mikelën duke i thënë se Mikela “Shkon për 5 mijë lekë”, gjë që nxiti debate të ashpra në studio.

Pas kësaj akuze situata u agravua dhe Mikela shkoi ta go.dasë.

Ajo filloi duke bërtitur dhe Meliku, mundohej ta mbante atë për krahësh.

Gjatë transmetimit së “Përputhen Prime” janë bërë publike pamjet kur situata agravoi dhe Mikela go.diti me sh.uplakë Jurgenin./Lajmi