Milaim Zeka e quan koronavirus Haki Abazin dhe supermen Xhelal Sveçlën

Analisti Milaim Zeka, e ka quajtur koronavirus Haki Abazin, kurse Xhelal Sveçlën një supermen.

Zeka ka thënë se në një shtet demokratik Abazi dhe Sveçla duhet të ndiqeshin penalisht për deklaratat e tyre skandaloze.

Ai ka thënë se Gjykata Kushtetuese gjithashtu është duke bërë presion psikologjik ndaj qytetarëve të vendit dhe të gjithë deputetëve të Kuvendit ndërsa vonon vendimin për dekretin e presidentit Hashim Thaçi.

https://www.facebook.com/IMKlanKosova/videos/577843722849749/?v=577843722849749