Milazim Krasniqi: VV ka çuditë dynjanë, LDK-në nuk mund ta mposht me propagandë

Profesori universitar, Milazim Krasniqi, ka thënë se Lëvizja Vetëvendosje ka çuditur botën kur është bllokuar nga kërkesa e LDK-së.

Sipas tij, LDK-ja kërkonte vetëm një zotim për presidentin, pas një viti.

“LVV-ja ka çuditur dynjanë, kur është bllokuar nga një kërkesë e LDK-së, e cila kërkonte vetëm një zotim për presidentin, pas një viti.

Në vend se ta formonte Qeverinë shpejt e të fillonte zbatimin e programit, LVV-ja u kurthua e u harxhua në atë kërkesë.

Tentoi t’i bënte presion LDK-së, me gjoja sondazhe, me luftë psikologjike e propagandë”, ka shkruar ai në Facebook.

Postimet e tij:

1. Shkalla e lartë e mosbesimit ndërmjet LDK e LVV po e bën të veten: LVV po e humb fitoren në tavolinë, LDK po hakmirret, për dhunën që ka ushtruar LVV kundër saj, kur Isa Mustafa ishte kryeministër.

Edhe nëse arrihet marrëveshje ndërmjet tyre, një gjë tashmë është e qartë:në të ardhmen partitë duhet të mendojnë dy herë para se të bëjnë veprime të pamenduara, sepse krijojnë mosbesim, ndërsa mosbesimi e rritë dëshirën për hakmarrje.

Pra, kjo që po ndodhë mes LVV e LDK nuk është politikë.

Është qërim hesapesh, për një kontest të dikurshëm.

(E marr me mend që militantat e LVV nervozohen prapë me mua, sepse nuk arrijnë ta kuptojnë realitetin. Ama, sinqerisht u them se kam pasë qejf ta merrte detyrën e kryeminsitrit Kurti, jo se besoj që do të qeveriste mirë, po për kurreshtje intelektuale.)

1. Shkalla e lartë e mosbesimit ndërmjet LDK e LVV po e bën të veten: LVV po e humb fitoren në tavolinë, LDK po…

Gepostet von Milazim Krasniqi am Mittwoch, 15. Januar 2020

2. LVV ka çuditë dynjanë, kur është bllokuar nga një kërkesë e LDK-së, e cila kërkonte vetëm një zotim për presidentin, pas një viti.

Në vend se ta formonte qeverinë shpejt e të fillonte zbatimin e programit, LVV u kurthua e u harxhua në atë kërkesë.

Tentoi t’i bënte presion LDK-së, me gjojasondazhe, me luftë psikologjike e propagandë.

Të gjitha ato veprime ishin gabim.

Si fitues i zgjedhjeve dhe si yll moral i politikës, Kurti do të duhej ta niste menjëherë qeverisjen.

Nëse do të qeveriste me sukses, do t’i diktonte më lehtë kushtet për presidentin.

Por jo kështu.

Ata që e njohin LDK-në, e dinë se ajo edhe kur është e ngathtë dhe e hutuar, prapë është e pashantazhueshme.

LDK është e brymosur me idenë e misionarizmit rugovist.

Nuk është mposhtur me dhunë, aq më pak mund të mposhtet me propagandë.

Në fakt, ashtu ajo vetëm kompaktësohet.

2. LVV ka çuditë dynjanë, kur është bllokuar nga një kërkesë e LDK-së, e cila kërkonte vetëm një zotim për presidentin,…

Gepostet von Milazim Krasniqi am Mittwoch, 15. Januar 2020