Web Analytics

Milionere në Gjermani? Edona James tregon për jetën e saj dhe të ardhurat

Gjatë një bisede mes dy konkurrenteve të Big Brother VIP Kosova 2, Monika Salihut dhe Edona James, kjo e fundit ka shpjeguar detaje mbi stilin e jetesës në Gjermani.

“S’jam milionere, ama jetoj mirë. Kam me ngrënë, kam me pi, me ble rroba”, ka thënë Edona pos tjerash.

Por, ajo ka zbuluar edhe detaje të tjera mbi dallimet mes jetës në Kosovë dhe asaj në Gjermani.

Ajo thote se po te fitonte aq sa ne Gjermani dhe te jetonte ne Kosove ndoshta do te mund te kursente me shume mirepo Gjermania eshte vend i shtrenjte dhe nuk mund te kursej shume para.

Shiko videon:

Nga rubrika