Milot Llalloshin dhe gruan e tij, në këtë stil nuk i kemi parë ndonjëherë

Milot Llalloshi dhe gruaja e tij Erxhina, janë një ndër çiftet, që shumë shpesh komentohen nga mediat.

Të dy janë mjaft aktivë në rrjetet sociale dhe herë pas here postojnë momente të përditshmërisë.

Erxhina është një femër e bukur dhe me shumë stil.

Në fotot e fundit në Instagram, çifti duken shumë bukur dhe me një stil ndryshe./Kosovarja/