Mirsa poston foton më të bukur me burrin e fëmijët

Mirsa Kerqeli është një këngëtare qe po i mungon kohëve të fundit skenës muzikore.

Pasi që ka një përkushtim të madh me percjellesit e saj, Mirsa qëndron aktive rreth përditshmërise me imazhe të shumta, shkruan “Kosovarja”.

Në secilin moment fytyra e saj reflekton me pozitivitet, dhe shihet se sa e lumtur është ajo pranë burrit dhe fëmijëve, për më shumë, do ju bindin imazhet në vijim.

Shumicën e kohë ajo merr komente të shumta nga personat që e percjellin, se po i mungon skenës muzikore.