Miss Valentina shfaqet superseksi me të zeza

Valentina është një nga emrat më të njohur në Kosovë.

Por, pos Kosovës, ky emër mjaft i përdorur është kudo në botë.

E është një bukuroshe, Miss Valentina, e cila mund të llogaritet si Valentina më superseksi në botë, kjo për shkak të pozave dhe hireve.

Madje, ajo ka edhe një fytyrë shumë të bukur.