Mjeku tenton të zbulon shkakun, kufoma “ngrit” dorën

Një video gazmore është shfaqur në internet në të cilën shfaqet një patolog pranë një trupi të pajetë, duke u munduar të zbulojë shkakun e vde.kjes së tij.

Dhe derisa fliste para kamerës rreth shkaqeve që mund ta kenë quar drejt vde.kjes burrin që qëndron pranë tij, në një moment dora e të vde.kurit ngritët lart duke ia futur frikën në palcë patologut.

Nga paniku dhe frika, ai largohet nga vendi i ngjarjes duke vrapuar si i çmendur, por pas disa sekondave shfaqet një patolog tjetër nën tavolinën ku ishte shtrirë trupi i pajetë i burrit i cili ia kishte lëvizur dorën atij.

Kjo tallje është komentuar shumë nga përdoruesit e rrjeteve sociale, të cilët e kanë cilësuar si një veprim jo etik, derisa kishte edhe prej atyre që janë kënaqur me veprimin e patologut të dytë./InfoKosova/

Shiko Videon: