Modelen e kafshon majmuni gjatë spektaklit televiziv që transmetohej live

Një modele është kafshuar nga një majmun i vogël, derisa po intervistohej drejtpërdrejt në një spektakël televiziv.

Modelja Angelique Burgos e njohur me nofkën Burbu, ishte pjesëmarrëse në spektaklin Pegate al Mediodia në një televizion në Porto Riko.

Nuk dihet se si ky majmun i vogël i quajtur Milo si përfundoi në prehrin e modeles Barbu, por një gjë është e sigurt që ai insistonte të qëndronte te ajo.

Dhe derisa ai po tentonte të ngjitej më lart ajo në një moment e pyet:

“Ku je duke shkuar”.

Shiko Videon:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/515128429114775/