Modeles i ‘mbetet’ flutura në të pasme

Është një nga modelet me më së shumti tatuazhe.

Jessica Weaver ka hedhur një video në Instagram përmes së cilës edhe njëherë tregoi se sa seksi është.

Në video, ajo shihet se në pah ka vënë edhe tatuazhet dhe fluturën që e ka gdhendur në trup.

Para këtij trupi, fjalët janë të tepërta.