Modeli i shamisë që ndalon goditjen nga rrezet e forta të diellit

Ditët e nxehta janë afër, dhe ky model i shamisë do t’ua lehtësoj ti pëballoni rrezet e forta të diellit.

Modeli i saj është i përshtatshëm si për pushime, si p.sh. ngjitje malore, plazh ose thjeshtë për shetitje.

Rregullimi i kësaj shamie mund të bëhet sikur ajo e videos në instagram, e postuar nga “sehri__istanbul”

Shiko Videon: