Ngjyra e trupit të saj si qokolladë dhe me linja se ksi, nuk ka mundur të mos vërehet, shkruan InfoKosova.

Ajo është e angazhuar në modelim dhe tërheq shumë vëmendje tek gjinia e kundërt me trupin e saj 174 centimetërsh.

Monifa Jansen ka mbi 600,000 ndjekës në Instagram dhe përveç modelimit, është studente e juridikut./InfoKosova/

Shiko Fotot: