Modelja shqiptare i nënshtrohet testit për Covid-19

Modelja shqiptare e ka bërë testin për koronavirus.

Koronavirusi e ka përfshirë gjithë botën dhe sa shkon e përhapet akoma më shumë.

Kjo i ka shtyrë të gjithë që të kujdesën akoma më shumë për veten në mënyrë që mos të para.qitet ndonjë rrezik për infektim.

Ishin edhe disa emra të njohur të ekranit të cilët u prekën nga ky virus, e disa të tjerë i janë nënshtruar testit.

Ishte edhe modelja e njohur shqiptare, Heidi Lushtaku ajo e cila e ka bërë testin për Covid-19.

“Apsolutisht nuk është e dhimbshme, vetëm pak e pakëndshme”, ka shkruar ajo pranë pos.timit në Instagram.