Modelja shqiptare tregon se cili mashkull ja ka marrë zemrën

Modelja e ish-missi shqiptar Adrola Dushi veçohet për bukurinë e saj natyrale.

Ajo se çka zgjon kureshtje më shumë është se si një femër si kjo është ‘single’ dhe kujdeset vetëm për djalin.

Mbase dëshiron që jetën private ta mbajë larg syrit të publikut, duke dëshmuar që është një nënë e përkushtuar ndaj djalit të saj.

Sonte ajo publikoj një imazh me djalin duke shkruar: “Këtu qëndron një djalë, ky djalë më v.odhi zemrën, ky djalë me thërret mua nënë” duke pranuar publikisht se vetëm djali i saj mund t’ia v.jedh zemrën./express