Moderatores së njohur i bie dhëmbi gjatë transmetimit live

Moderatorja e njohur, Marichki Padalkos është përballur me një situatë të sikletshme gjatë transmetimit të lajmeve në televizionin “1+1” në Ukrainë.

Asaj i ka rënë dhëmbi teksa po lexonte lajmet live.

Padalkos nuk e ka dhënë veten dhe ka vazhduar sikur të mos kishte ndodhur gjë.

Veprimi i saj me profesionalizëm është përgëzuar shumë nga publiku.