Moderatorja e “RTK”-së i ka mbushur 40 e duket si 20

Nuk e shohim shumë në ekran, por aq sa shfaqet duket bukur dhe freskët.

Fjala është për spikeren e lajmeve Njomza Berisha-Miftari, e cila prej vitesh është pjesë e televizionit publik.

Njomza, para pak kohe hyri në dekaden e katërt të jetës, por kush mund të thotë se ajo duket si një 40 vjeçare.

Njomza Berisha-Miftari është nënë dhe bashkëshorte e lumtur.

Ajo është gruaja e reperit Don Pizhi, i cili prej vitesh nuk po këndon më.