Momenti i ngjarjes mes vëllezërve kosovarë me ata të Shëngjinit

Janë publikuar pamjet e ngjarjes mes vëllezërve nga Kosova dhe dy vëllezërve nga Shqipëria, në Lezhë.

Policia njofton se dy vëllezërit Ç.Z.,23 vjeç, Q.Z., 21 vjeç nga Kosova janë kapur me vëllezërit A.J., 24 vjeç dhe A.J., 24 vjeç nga Shëngjini.

Ngjarja mes tyre ka ndodhur dje, ku pas një debati siper për ata kanë grushtuar njëri-tjetrin me edhe mjete të forta.