Momenti kur derri shpëton mikun e tij nga duart e kasapit

Ky është një moment prekës në të cilin një derr arrin të shpëtoj mikun e tij nga duart e kasapit.

Pamjet e marra nga telefoni celular janë shfaqur në internet dhe kanë marrë shumë komente, shkruan “Daily Mail”

Derri goditi me këmbë kasapin që mbante mikun e tij dhe në këtë mënyrë ia doli të shpëtojë atë.

Ngjarja ka ndodhur në Kinë dhe besohet të ketë ndodhur me datën 25 dhjetor

Shiko Videon: