Monika dhe Antonela tallen me dasmën e Ilirit?

Gjatë Ditës së djeshme në media qarkulloi lajmi i martesës së Ilir Shaqirit.

U tha se ai do bënte një festë në Durrës me rreth 100 persona, ndonse pak më vonë ky lajm u tha se nuk ishte i vërtetë.

Nisur nga kjo sot Monika Lubonja dhe Antonela kanë publikuar një video në Insta Story me dilemën e tyre më të madhe: është apo jo i vërtetë lajmi, më tej ato bëjnë ironi e batuta me Ilirin e lajmin e dasmës, ndonse ato nuk e përmendin por kuptohet teksa Antonela e quan “Gjino”.

Kjo dasma e papritur na futi në mendime, tani më ndoshta Iliri ka marrë lekët si fitues i Big Brother e nga qejfi do të bëjë aheng, meqë u fol edhe se s’do i merrte kurr, e tani më i janë dukur si lekë të rëna nga qielli.

Shiko videon: