Monika i rrëfehet Egzonës: Jeta pas divorcit ishte ferr

Monika i është rrëfyer sot Egzonës për jetën e saj të dikurshme, ajo ka folur për jetën pas divorcit.

Sipas saj jeta pas divorcit ishte një ferr i vërtetë.

Ajo gjithashtu ka sqaruar se vajza e sja Tea, ishte vetëm katër vjeçare kur ajo dhe burri i saj ishin ndarë.

Monika i rrëfente Egzonës se ajo i ka luftuar të gjitha vetëm dhe e ka rritur vajzën e vetëm.

Monika këtë javë është nominuar me Arbërin dhe njëri do të eleminohet të marten./Lajmi/

Shiko videon: