Monika tregon pse u mërzit për Fifin

Dje këngëtarja Fifi vendosi të largohej nga shtëpia e “Big Brother” për shkak të disa arsyeve shëndetësore.

Kjo gjë nuk u prit mirë nga banorët sidomos nga Monika ku u mërzit shumë për këtë vendim të këngëtares.

“Mu duk sikur i bëra një betim dhe nuk e mbajta dot, sikur nuk kisha forcë dhe mua smë pëlqen të dorëzohem se e di që jam një femër e fortë”,-tha aktorja e përlotur.

Shpresojmë që gjendja e Fifit te jetë sa më e mirë pas largimit të saj nga shtëpia e “Big Brother”.