Morena del veç në jeleka e shëtit rrugëve

Morena Taraku ka bërë ndryshimin e radhës në pamjen e saj, shkruan “InfoKosova”.

Ajo është bërë një bionde shumë e bukur.

Ish miss Kosova është tash e disa kohë duke jetuar mes Kosovës dhe Turqisë.

Por nuk janë të rralla vizitat e saj edhe nëpër vende të ndryshme të botës.

Ndërsa sonte Morena shfaqet me pamjen e re ku duket tamam si një barbikë./InfoKosova/

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/250898739239190/?epa=SEARCH_BOX