Morena pozon sensitive brenda dhomës së saj luksoze

Emri i saj nuk është se ka nevojë për prezantim.

Morena Taraku, nuk ka ditë që nuk komentohet në media rozë.

Dhe, padyshim se merr vëmendje derisa ndan fotografi dhe video të ndryshme duke iu dhënë vëmendje formave.

Ndërkohë, sot në storien e saj në Instagram ka postuar një video nga dhoma e nderrimit derisa ka prezantuar edhe pak nga gardëroba e saj.

Aty shiheshin rroba dhe aksesorë të shumtë firmato të markave të ndryshme.