Morena Taraku ka provokuar me videon e fundit.

Këngëtarja dhe modelja, Morena Taraku nëpërmjet një videoje të fundit të postuar në Instagram, ka provokuar me vithet.

Për të gjithë ata që e kanë akuzuar se përdor fotoshop nëpër fotografi, ajo e ka dëshmuar nëpërmjet kësaj videoje se nuk e bën një gjë të tillë.

Morena, e dhënë pas ushqimit pranë postimit ka treguar se e di që duket si një pesë vjeçare.