Morena Taraku jeton në një lagje me këtë yll turk!

Morena Taraku pas shumë vitesh është rikthyer në një intervistë ku ka treguar të rejat mbi të.

Morena ka pranuar në shtëpinë e saj në Stamboll, Labin për episodin e parë të sezonit të 18-të, ku ka zbuluar se pranë vetes atje ka dhe babain e saj.

Një detaj goxha interesant është se shtëpia e Morenës në Stamboll është një nga lagjet më luksoze të këtij vendi, e në të jetojnë yjet të mëdha turke.

Një ndër ata që është shumë afër shtëpisë së saj është ikona e muzikës në Turqi, Ibrahim Tatiles.