Morena tregon garderobën luksoze të saj

Morena Taraku është një këngëtare që gjithmonë tërheqë vëmendje të madhe.

Duke u dalluar për format e saj, në të shumtën e kohës kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që ka një përkushtim të madh tek vetja, medoemos që qëndron një femër e dalluar dhe nuk ndalet duke provokuar në forma të ndryshme.

Këtë herë, në një imazh që ka publikuar në prapvijë shihet garderoba e saj që duket madhështore, kjo është ëndërr e çdo vajze apo jo?