“Mos bërtit…, nuk po flas kot”, përplasen vajzat në Big Brother!

Arjola Demiri dhe Semi janë dy banorët që janë përplasur para “PRIME”-t të sotëm.

Einxhel nuk mirëpritet për të përgatitur skenografinë, banorët debatojnë me njëri-tjetrin…

Arjola: Zemra ime, e ka për detyrë të rri këtu

Semi: Pse bërtet ti…

Arjola: Nuk po flas kot fare.

Iku vet

Semi: E bëj më vonë tha.

Shiko videon: