Ministria e Shëndetësisë: Mos bini pre e publikimit të “recetave” për COVID-19

Një “recetë” për trajt imin e personave të prekur me COVID-19, është shpërn.darë me të madhe në rrjete sociale.

Për këtë çështje, ka reaguar edhe Ministria e Shëndetësisë.

Përmes një komuni kate drejtuar mediave, MSh-ja u ka bërë thirrje qytetarëve që të mos bien pre e pu blikimeve të tilla dhe se për çdo shqetësim lidhur me këtë sëmundje të kontaktohen me mjekun dhe të përcjellin vetëm këshillat zyrtare.

“Duke qenë që “recetat” e tilla provo.kojnë edhe reagime të ndryshme dhe ngjal lin edhe shqetësime, ju lusim që të mos bini pre e pu blikimeve të tilla dhe për çfarë do shqetësimi lidhur me Covid-19 të kontaktoni mjekun tuaj më të afërt dhe të përcillni vetëm këshil lat zyrtare, të cilat publikohen nga Ministria e Shëndetësisë, IKSHPK, profesionistët kompetentë shëndetësor dhe institucionet kredibile dhe të konfirmuara”, thuhet në komunikatë. /Express/