“Mos guxo të lëvizësh”/ Turisti i tmerruar, pasi gepardi i hyn brenda në makinë

Britton Hayes nga SHBA-të, ishte me një grup turistik kur tre gepardëve që kishin dalë për gjah në Gol Kopjes të Parkut Kombëtar të Serengetit iu tërhoq vëmendja nga turi.

Gepardi brenda makinës së turistit.

Një burrë që ishte për një safari në Tanzani u vu në kontakt shumë më tepër seç e kishte imagjinuar me natyrën dhe kafshët kur një gepard kërceu brenda fuoristradës së tij.

Britton Hayes nga SHBA-të, ishte me një grup turistik kur tre gepardëve që kishin dalë për gjah në Gol Kopjes të Parkut Kombëtar të Serengetit iu tërhoq vëmendja nga turi.

Grupi u fokusua te njëri prej gepardëve i cili kërceu mbi kofanon e jeep-it, ndërkohë që një i dytë kërceu brenda mjetit, në pjesën e pasme.

Hayes u shfaq vërtet i tmerruar në një video teksa gepardi po eksploron sedilet e pasme, fill pas krahëve të tij.

Shiko Videon: