Mosliberalizimi i vizave, sot debatohet në Kuvend

Kuvendi i Kosovës sot nga ora 13:00 do të mbajë vazhdimin e seancave plenare ku në rend dite janë shtatë pikat e papërfunduara nga 21 korriku dhe dy pikat e seancave të 28 e 29 korrikut.

Në rend dite do të jetë edhe votimi i propozim-rezolutës për adresimin e rritjes së çmimeve.

Gjithashtu në rend dite është edhe debati paralamentar në lidhje me mos liberalizimin e vizave nga BE-ja për Kosovën. /Telegrafi/