Motra e Labit dukej shumë elegante në fejesen e vallait

Labinot Gashi, për publikun i njohur si Labi, shpesh përflitet në media edhe për jetën e tij private.

Të famshëm janë bërë edhe anëtarët e familjes së Labit, madje jo vetëm bashkëshortja e tij Qendresa.

Shpesh komentohet edhe motra e Labit, Agnesa, e cila e veshur në mënyrë elegante, njëtrajtshëm, është dukur në fejesen e vëllait të saj.

Pak ditë më parë u fejua vëllai i Pabit dhe kjo ngjarje nuk kaloj pa u vënë re dhe diskutuar.