Motra e Labit një elegante e përkryer

Agnesa Gashi nuk është emër i panjohur për publikun kosovar.

Dikur edhe producente krahë vëllait, e po ashtu edhe pjesë e modelimit, ndaj edhe nuk është lehtë për ta harruar.

Jo rrallë herë është shkruar për motrën e Labinot Gashit moderatorit më të famshëm e njëherit më të mirë të kësaj fushe.

E si të mos shkruhet për të kur me postimet në instagram sigurohet që të marrë vëmendje 100 përqind, sikur me këtë imazhin e fundit në të cilin u shfaq shumë elegante dhe e bukur./Kosovarja