Motra e Leonores sjellë imazhin e këndshëm me bashkëshortin nga pushimet

Nuk është e njohur sa motra, por emri saj është përmendur mjaft shpesh.

Blerta Jakupi është motra e vogël e këngëtares nga Drenica, Lenora Jakupit.

Blerta dhe Leonora janë dy motrat e familjes Jakupi, të cilat jo rrallë herë janë shfaqur bashkë.

Edhe pse Blerta nuk merret me muzikë ajo ka qëndruar pranë të motrës duke i dhënë mbështetjen e saj maksimale.

Blerta është e martuar ku zakonisht çdo herë sjellë imazhe me bashkëshortin e saj Kushtrimin.

Ndaj edhe sot një imazh i tillë nuk ka munguar. Dyshja sjellin një imazh të këndshëm nga pushimet.