Motra e Ronaldos shtrohet në spital pas infektimit me Covid-19

Katia Aveiro, motra e Cristiano Ronaldos, është shtruar në spita pasi u infektua me Covid-19.

Me një mesazh në rrjetin social Instagram, Katia Aveiro shprehet se ajo është infektuar që prej 17 korrikut dhe se ishte izoluar për disa ditë, por përfundoi duke marrë pneumoni dhe duhej të shtrohej në spital.

“Po reagoj mirë, kam përmirësime të dukshme çdo ditë që kalon”, garantoi ajo.