Motrat Kardashian “mbizotërojnë” në Paris

Para pak ditësh u mbajt Java e Modës në Paris, që është ndër eventet më të rëndësishme të modës në botë.

Aty u panë të pranishëm një numër i madh i personazheve më të njohura në botë.

E nuk kishte si të mungonte edhe prania e motrave Kardashian, që morën gjithë vëmendjen me paraqitjen e tyre.

Kourtney Kardashian dhe Kim Kardashian u shfaqën me veshje mjaft “pro.voka.tive” që vinin në pah li.nj.at e tyre tru.por.e.

Edhe njëherë ato e dëshmuan se “mbizotërojnë”, sa i përket vëmendjes së madhe që e gëzojnë nëpër botë, falë paraqitjeve që bëjnë. /Indeksonline/