Motrat Mustafa e ndezën atmosferën në dasmën e mbesës

Kumrije Mustafa ka martuar vajzën e saj Leonitën.

Shumë të ftuar ishin prezent në këtë dasëm madhështore.

E në dasëm nuk kishin si të mungonin Motrat Mustafa.

Ato u kujdesën që atmosfera në dasmën e mbesës të ishte kulminante dhe e paharruar./InfoKosova/