Web Analytics

Mozzik bënë gjeste para Dafines, ky është reagimi i këngëtares

Rep artisti Mozzik dhe këngëtarja Dafina Zeqiri kanë pasur disa bashkëpunime mjaftë të suksesshme.

Mozzik disa herë e ka shprehur konsideratën për kolegen e estradës, që mbetet një nga zërat më të mirë në vend.

Së fundi qarkullon një foto e Mozzik dhe Dafines, ku ky i fundit shihet në disponim të madh.

Gjeste, gjeste…/Kosovarja/

Shiko foton:

Nga rubrika