Mozzik e paska zënë Loredanen kur ajo ka qenë fëmijë

Mozzik dhe Loredana janë bashkuar sërish dhe si ndarja ashtu edhe bashkimi i ture ka bërë mjaftë bujë.

Çifti, nuk arriten të rrijnë për shumë kohë të ndarë dhe tashmë i kanë bashkuar sërish zemrat.

E, motiv për tu bashkuar prap, ishte edhe vajza e tyre e vogël, Hana, për të cilen ata do të bënin gjithçka.

Në këtë foto, shihen Mozzik dhe Lori së bashku, ndërkaq kjo e fundit duket aq e re sa nuk do tia jepte kush 12 vjec.

Sigurisht, është efekti i filterit qe ka përdorur reperja në fjalë.