Mozzik hap zemrën dhe rrëfen momentin e vështirë: Kam qarë pas shumë viteve

Mozzik rrëfeu te emisioni i Donald dhe Romeo Veshajt, “Më lër të flas”, për një periudhë të vështirë të jetës së tij.

I pyetur se kur ka qenë hera e fundit që ka qarë, artisti kujton periudhën e pandemisë së , kur i ati pësoi një  në zemër dhe para se të hynte në sallën e operacionit, mjekët lajmëruan se duhet të ishin të përgatitur për gjithçka.

“Hera e fundit që kam qarë, ka qenë koha e pandemisë, ka qenë rasti i babait në fillim ka pasur një  në zemër, asnjëherë nuk kishte qenë i sëmurë.

E çuam në spital, aty ka qenë momenti kur kam qarë pas shumë viteve, nënshkrova një letër para operacionit të tij, ku mbaja përgjegjësi edhe për humbjen e tij.

Thash çfarë po bëj”.

Tani babi është mirë, më mirë se unë madje, thotë këngëtari.