Mrekulli, foshnja e prekur me koronavirus në Londër jashtë rrezikut

Menjëherë pas lindjes një foshje në Londër doli që është e prekur me koronavirus.

Kurse tani sipas raportimeve të ‘The Sun’ foshnja është jashtë rre.zikut për jetë dhe është duke u rikuperuar.

Mirëpo sipas mjekëve foshnjat janë më pak të rre.zikuara nga ky virus dhe po ashtu mund ta kalojnë më lehtë se sa personat e moshës së shtyrë.