Mrekullia e shtëpisë pyll

Natyra është vendi ideal që të gjithë dëshirojnë dhe ëndrërrojnë për këtë është e rëndësishme që njeriu të krijojë ambjentin që me të vërtetë do të ketë harmoninë dhe lumturinë e kërkuar.

Për arkitektin italian, Luciano Pia, njeriu dhe natyra mund të jetojnë në harmoni të plotë edhe në një mjedis urban.

Ajo që e vërteton më së miri këtë është ‘25 Verde’, një kompleks apartamentesh banimi që duket sikur kanë dalë nga një pyll i gjelbëruar dhe gjendet në mes të Torinos, Itali.

Në foto është dhënë një ndërtesë prej 5 katesh betoni me pemë të shumta ngjitur me muret e ndërtesës që i bëjnë njerëzit të ndihen pak si ketra.

Shiko Fotot: