Ndërroi jetë hoxha i ri nga Mitrovica

Hoxha i ri nga Mitrovica, Jetullah Haliti, i cili vuante nga një sëmundje, ka ndërruar jetë.

Njoftimi nga vëllau i tij për vde.kjen e hoxhës:

Te Allahut jemi dhe vetem tek Ai do te kthehemi ” Bekare 156.

Njoftim:

Njoftohen familjarët, miqët dhe dashamirët se ndërroi jetë vëllau ( Hoxha ) ynë i dashur Jetullah Salih Haliti.

Për orën dhe vendin e var.rimit do ju njoftojmë.