Ndërrojnë jetë brenda 24 orëve dy vëllezër nga Reçani i Suharekës

Familja Reçani nga Suhareka është në zi shkaku vdekjeve të njëpasnjëshme të dy vëllezërve kryefamiljarë.

Musliu që vdiq i pari dhe Imeri që nuk i mbijetoi dhimbjes, u varrosën sot.

Ndiqeni kronikën në vijim: