Ndërron jetë arkitekti kosovar, ishte i prekur nga COVID – 19

Shoqata e Arkitektëve të Kosovës kanë njoftuar se si pas ojë e virusit COVID-19 ka vde.kur arkitekti i njohur kosovar, Bekim Dauti, në moshën 53 vjeçare.

Ata i kanë shprehur ngushël lim familjes Dauti nga Shtimja, dhe kanë thënë se vde.kja e Bekimit është një lajm i hidhur për arkitekturën në Kosovë.

“Lajm i hidhur për Arkitekturën në Kosovë.

Edhe një jetë e mori Virusi Corona.

Kolegu ynë tashmë i ndje rë z.Bekim Dauti (1967-2020) na la për të shkuar në përjetësi pas bete jës së humbur me Covid-19 .

Ngushël lime të gjithë Arkitektëve dhe Familjës Dauti nga Shtimja!

U prehtë në paqe kolegu dhe miku ynë!”, thuhet në reagimin e Asociacionit të Arkitektëve të Kosovës.

https://www.facebook.com/kosova.architects/posts/1855883967881635