Ndërron jetë një person në aksidentin e tmerrshëm në Komoran

Një akside.nt i rëndë trafiku ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Komora, ku për pasojë ka vde.kur një person.

Mëngjesin e sotëm ka vde.kur një person në një aksi.dent trafiku në Komoran.

Baki Kelani, zëdhënës i Policisë së Kosovës, ka bërë të di tur për lajmi.net, se akside.nti ka ndodhur rreth orës 08:10 të mëngjesit të sotëm, ku një veturë ka dalë nga rruga dhe është ndes.hur me një shtyllë elektrike.

Kelani ka bërë të ditur se vde.kjen e vi.ktimës e ka konfirmuar ekipi mjekësor.

Rreth orës 08:10 Policia e Kosovës ka pranuar informatën për një aksi.dent trafiku të ndodhur në autostradën Komoran – Prishtinë.

Njësitet relevante policore menjëherë kanë dalë në vendngjarje, ku kanë vërejtur se një veturë dys.hohet se ka dalë nga rruga dhe është ndes.hur me një shtyllë elektrike.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësia e emergjencës dhe zjar.rfikësit, si dhe është informuar KEDS-i për ndërprerjen e energjisë elektrike, përderisa mjeku kujdestar ka konstatuar vde.kjen e një personi”, ka treguar Kelani për lajmi.net.

Ai po ashtu shtoi se në vendin e ngjarjes janë të gjitha njësitë relevante të cilat po merren me rastin.